- ecommerce

Какви WooCommerce услуги са включени в TechPeer?

Ние сме специализирани в WooCommerce Инсталиране, персонализиране и оптимизиране. Времето на електронната търговия е сега. По време на пандемията всички видяхме колко е важно фирмите да имат възможност да продават онлайн (в сравнение с офлайн). Нашата компания може да ви помогне с вашия WooCommerce уебсайт. Нашите експерти могат да бъдат мобилизирани бързо. Ще разгледаме вашия уебсайт и ще потърсим възможности за подобряване на скоростта, настройка на подходящи резервни копия и сигурност.

Вашият онлайн магазин е ключът към приходите

Използвате ли правилния инструмент за продажба? WooCommerce е чудесно да го правите, но е от решаващо значение да се уверите, че витрината на магазина и бекендът ви са цялостно оптимизирани.

Вашият онлайн магазин е ключът към приходите
staffing2_title

Нашите хора имат значение

Проспериращият бизнес се нуждае от проспериращи служители. За нас в TechPeer здравето и благосъстоянието на нашите служители са от значение; служителите ни не само допринасят за растежа на нашата организация, но в същото време използват своите умения, знания и таланти, за да постигнат лична удовлетвореност.

Нуждаете се от помощ за вашия WooCommerce сайт?

Наличието на най-оптималната настройка на инструментите за вашия бизнес ще ви помогне да автоматизирате и да повишите производителността си. Свържете се с нас.