- crm

Какви Salesforce услуги са включени в TechPeer?

Ние сме специализирани в Salesforce инсталиране, персонализации и оптимизации. По време на пандемията всички видяхме колко е важно фирмите да имат възможност да мащабират отношенията си с клиентите. Централизиране на данните, където е необходимо, и даване на възможност на вашите продажби и поддръжка на клиенти да разполагат с цялата информация, от която се нуждаят, за да помагат на клиентите или потенциалните клиенти. Нашата компания може да ви помогне при Salesforce внедряването. Нашите експерти могат да бъдат мобилизирани бързо. Ще разгледаме съществуващата ви инфраструктура за взаимоотношения с клиентите и ще потърсим възможности за подобряване на задържането на клиентите, продажбите и обслужването на клиентите.

Консолидирана история

Мощен CRM като Salesforce, трябва да ви помогне да консолидирате цялата история на взаимодействията на клиентите си, на едно място. Това ще ви помогне да увеличите задържането на клиентите си, както и опита им с вашата марка.

Консолидирана история
staffing2_title

Нашите хора имат значение

Проспериращият бизнес се нуждае от проспериращи служители. За нас в TechPeer здравето и благосъстоянието на нашите служители са от значение; служителите ни не само допринасят за растежа на нашата организация, но в същото време използват своите умения, знания и таланти, за да постигнат лична удовлетвореност.

Нуждаете се от помощ при Salesforce настройкатаси?

Наличието на най-оптималната настройка на инструментите за вашия бизнес ще ви помогне да автоматизирате и да повишите производителността си. Свържете се с нас.