- erp

Какви SAP ERP услуги са включени в TechPeer?

Ние сме специализирани в SAP ERP инсталиране, персонализации и оптимизации. По време на пандемията всички видяхме колко е важно фирмите да имат възможност да управляват инвентаризации, складови наличности, производствени процеси. Нашата компания може да ви помогне с вашия SAP ERP уебсайт. Нашите експерти могат да бъдат мобилизирани бързо. Ще разгледаме съществуващата ви ERP инфраструктура и ще потърсим възможности за подобряване на производителността, както и за внедряване на автоматизация, където е необходимо.

Поемете контрола върху веригата си за доставки

Мощна ERP система като SAP ERP, може да ви помогне да управлявате по-добре процесите, веригата за доставки, операциите, отчетите и финансите си - всичко това на едно място. Това ще ви помогне да увеличите рентабилността си и да получите поглед на високо ниво върху начина, по който се използват ресурсите на вашата компания.

Поемете контрола върху веригата си за доставки
staffing2_title

Нашите хора имат значение

Проспериращият бизнес се нуждае от проспериращи служители. За нас в TechPeer здравето и благосъстоянието на нашите служители са от значение; служителите ни не само допринасят за растежа на нашата организация, но в същото време използват своите умения, знания и таланти, за да постигнат лична удовлетвореност.

Нуждаете се от помощ при SAP ERP настройкатаси?

Наличието на най-оптималната настройка на инструментите за вашия бизнес ще ви помогне да автоматизирате и да повишите производителността си. Свържете се с нас.